Zoufalá

Zoufalá

Anotace: filozofická....k nepochopení, žádajíc odpuštění a rozhřešení-bez šance na vyslišení

spomalená
myšlenka narkomanů...
roztržená...
zornice-po ránu!

rozříznutá...
tam a zase zpátky
utopená...
ve sklenici vína.

toť krev...moje

a čí je to vina?
že mé tělo už není jen moje?

desatero přikázání...nezabiješ!
a snad ani sebe...
a po peklu na zemi-přijde nebe.
tot´ osvobození...
a k čertu at jde víra
Autor Gwladus, 31.01.2007
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná! jen slyšet a zpomalit ;)

31.01.2007 20:43:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí