láska z pasáže u Dómu módy

láska z pasáže u Dómu módy

Anotace: ...

Včera, když zloději sklízeli výlohy
po nočním požáru módního Dómu,
složili na dlažbu do vilné polohy
jednu z těch figurín z lesklého chromu.
 
Byla již životem poněkud načnutá,
když špitla do ticha nepohnouc brvou,
ať se jí nebojím a klidně začnu tak,
jako by po letech byla mou prvou.
 
Jako by po letech říkám jí Maličká,
i když jsi od krve a trochu zebeš
a místo maskary máš popel na víčkách,
tebe mi posílá samotný nebe!
Autor vrbák, 21.12.2014
Přečteno 310x
Tipy 15
Poslední tipující: MishaX, básněnka, Lůca, Radhuza, tato22, Jort, hanele m., Amonasr, bogen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prej vzali z Dómu polotělo
příšeřím páchlo
i tak mne chtělo


načatý od zdola
po létech milý


skvělo se
bledlo


i popel svedlo


a mělo nebe
pod víčkama

tebe

02.01.2015 18:31:33 | básněnka

..no tak...to je teda sklizeň :-)

21.12.2014 22:55:53 | bogen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí