Hra v políbení

Hra v políbení

Anotace: Po kartách mých citů plazíš se s esy.

Hra v políbení

-

Polib mne na rty,

máš v rukávě eso,

všechny mé karty

jenom Tvé jsou

 

Polib mne na ústa,

ať vím jak chutná

Tvá duše pustá

až u svého dna

 

Líbej mě dnem i nocí,

jen pro tu chvíli,

kdy se mnou jsi procit

v tužebné míli

 

Líbej mě tu i tam,

chci cítit Tvé rty,

dost už těm hrám,

ukaž mi karty!

Autor SmallGeorge, 22.12.2014
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, adaj, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí