prsty kroužím po tvé kůži

prsty kroužím po tvé kůži

Anotace: ...a ty se nijak nestydíš

 

 

v pološeru oblých linek 

a něžně ubíhajících čar

 

prsty kroužím po tvé kůži

a kreslím po tvých mapách

 

hluboká údolí vysoká pohoří

i místa plná houštin

 

zálivy kde se úží

až na okraj propasti

kde nic nehoří

 

snad po všech místech

tvého těla bloudím

a ty se nijak nestydíš

 

mám totiž dar 

celou tě vidět lásko

tak jak ty se nevidíš

Autor josuatree, 23.12.2014
Přečteno 434x
Tipy 10
Poslední tipující: Martinecka23, bogen, knihomolka, básněnka, Amonasr, jitka.svobodova, jitoush
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to obyčejně máme..tenhle dar
vidět co nedává se na odiv
a přece existuje

je krása duše a srdce
no jasně... i těla

ale ty první dvě, ty umí vidět jen člověk, který doopravdy miluje

24.12.2014 07:20:09 | básněnka

krásný shrnutí, myslím, že můžeš psát z fleku recenze :-)

25.12.2014 11:30:22 | josuatree

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí