Z duše Petře

Z duše Petře

Anotace: pro jednu milou dívku...

Veselým okem na svět se koukáš,
vlasy do culíku ráno si spínáš, vzdycháš.

Tajné přání v duši své skrýváš,
chybí ti něco,
co u jiných hledáš, doufáš.

Na duši šmouha, život se vleče,
co ještě vody uteče, poznáš.
Životem veselým ráda se brouzdáš,
nohy znavené večer si skládáš,
už zase si vzdycháš.

Ráda bys poznala,
co jiné už poznaly,
nevíš kam s očima,
kam by se schovaly,mrkáš.

Plůtek bílých latí odkrýváš,
jak sluší ti,
když se usmíváš, čekáš
Z očí slzu si utíráš,
život ti utekl, umíráš.
Autor Diablek, 31.01.2007
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Todle mě dostalo: Na duši šmouha, život se vleče,... a taky se mi strašně libí ty slůvka na konci řádku, které jakoby tam vůbec nepatřili

18.11.2007 15:50:00 | kukaska

Hezka ale premyslim proc tolik smutku?

17.02.2007 22:12:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí