Odpušťěný

Odpušťěný

Anotace: Vznětlivý a urážlivý, ale princ to není

Dát do toho obojí
Lásku i nenávist
To tě na chvilku opojí
Však dej si říct

Snaha se trestá
Na co jsou činy
Stále jsi hezká
A kdo je bez viny

Než budeš plakat
Usměj se trochu
Na co se vztekat
Vždyť nejsi v lochu

Teď královna jsi má
Tvůj král jsem
Krutá i hebká
Já bledý jen

Kdo chválí den před večerem
Ten pozná
Setká se s jezerem
Tam u dna

Vždycky jsi byla tichá a milá
Teď potoky a řeky
Stavidla jsi popustila
Zabalme se do deky

Proměníme realitu v sen
Procházel jsem putykou
Ty podvedlas mě hned první den
Teď ohlížím se za jinou
Autor Salutem in Christo, 03.01.2015
Přečteno 361x
Tipy 4
Poslední tipující: adaj, knihomolka, jitka.svobodova, Lioness
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekna, ale smutna. Snad priste budou nejake veselejsi verse o nekom kdo si to zaslouzi

03.01.2015 00:50:03 | Lioness

Chybka v názvu? ;)

03.01.2015 00:26:24 | Elisa K.

evidentní

12.01.2015 20:24:15 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí