poslední nový rok

poslední nový rok

Anotace: .

 
 
POSLEDNÍ NOVÝ ROK... NA ZIMNÍ SEMESTR
jsem havran přimrzlý na tvoje blata.
Ač tohle početí nebude beze skvrn,
zbudeš mi v náruči jediná svatá!
 
Jediná svatá a milostná bělice,
nesoucí na rtěnce syny i spásu...
A až se s rozbřeskem oběsím na klice,
můžeš mi ty běsy vyčesat z vlasů.
 
 
 
Autor vrbák, 08.01.2015
Přečteno 383x
Tipy 22
Poslední tipující: MishaX, Radhuza, enigman, Amonasr, kudlankaW, AndreaM, zelená víla, Robin Marnolli, básněnka, jitoush, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kde se ty hřebeny daj sehnat?...

09.01.2015 13:01:22 | enigman

Vrbáku,

tak tohle je prošpikováno mnoha uvěřitelnými, sladkobolnými pocity.

Dobrá práce.

Romantik Martin Kristián Kudlák

09.01.2015 08:57:33 | kudlankaW

vrním u té krásy:-)

08.01.2015 21:54:41 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí