Puzzlové srdíčko

Puzzlové srdíčko

Anotace: něco málo ke 14.2. (zaujal mě jeden obrázek)

Potřebuji pomoct, pomůžeš mi?
Ano ty, jsi důležitý pro onu hru,
Skládám obrázek a střed mu chybí,
Když nebude celý svět ho neuvidí,

Obrázek z puzzle není doposud celý,
Chybí jeden kousek a ty ho vlastníš,
Projdeš nevyřčenou skládankou,
Pochopíš co skrývá se za hádankou?

Dokážeš tím cítit, ale nos to není,
Umíš ho darovat ale přec bude tvé,
Červený kousíček každého zdobí,
Kdo jej nemá smrti se podrobí… hádej co to je
Autor Gamy, 31.01.2007
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tak to se mně líbí a moooooc...

31.01.2007 23:33:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí