Cestou

Cestou

Anotace: Denne vstat a bojovat, zo zrkadla hladia namna smutné oci. Nechat dusu hladovat. Ked srdce ti...

Denne vstat a bojovat,
zo zrkadla hladia namna smutné oci.
Nechat dusu hladovat.
Ked srdce ti dá nový pocit.
Silu vydrzat.
Ked padam na dno hlboko a nohy tahám nocou za sebou.
Ked bludim sama mestom,a slzy su mi svedkom.
Volám hlasno,kriciiim.
Pocujes ma?Musís....
Dakujem za silu,ktora vzdy prijde inak by som nebola,
nebola uz nikde.
Znova sa usmejem a hladám krasu vsade.
Ty a ja to nie je klise ani ziadny vymysel,je to nieco nadpozemske..
pre moderný priemysel
Autor magnet-ka, 20.01.2015
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: Manni3, bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný závěr :-)

20.01.2015 11:55:14 | hledač

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí