Král

Král

Anotace: zamilovaní jsme tak zranitelní...proč to nevidí???

Chtěls mi ublížit?!
Chtěls abych trpěla?!
To ses nemusel moc snažit,
sama jsem si naběhla.
Brečela jsem strašně moc,
ty se mi jen smál,
když jsem tě volala o pomoc,
s jiným srdcem zrovna sis hrál.
Když jsem prosila zastav ten můj děsivý kolotoč,
tys s opovržením v hlase řekl jen "proč?!
Vždyť já sem tady král!"
Autor Mag Dí, 06.03.2005
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí