Báseň nad hrobem

Báseň nad hrobem

Anotace: ..

Sbírka: Hřbitov

Hoří zde svíčka,
svítí mi plamínek.
Přivírají se mi víčka,
mám spousty vzpomínek.
Píši zde na papír,
vpisuji naň slova.
Za oknem letěl netopýr
a hned po něm sova.
Sedím na půdě,koukám na nebe.
Jak jsme spolu koukávali.
Rád měl bych tu teď tebe,
vzpomínám,jak miluji tě jsme si říkávali.
Je pěkná romantická noc,
hvězdy a Měsíc krásně září.
Chybíš mi moc,
bude to již rok tohle září.
Tuto báseň spálím ti nad hrobem,
jako popel se k tobě snad dostane.
Myslím na tebe každým dnem,
Ale vím, že ta kterou miluji již nevstane.
Autor Dindane, 01.02.2007
Přečteno 715x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No k tomu snad ani nejde napsat komenář moc krásné ale běhal mi mraz po zadech jak jsem pochopila myšlenku

02.02.2007 00:32:00 | Kopretinka

To je smutný. Ale hezký. Dávám 100%

01.02.2007 18:07:00 | Marťafon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí