Dnes tančíš se mnou

Dnes tančíš se mnou

Anotace: ...

 

 

Dnes tančíš se mnou... po pokoji

a schováváš si do blůzy

pár bílých vlasů z lebky mojí

co vypadaly od hrůzy

 

Pod tvojí sukní hnízdí ibis

v zcuchaných vlasech Morana

za ňadry břitva, proto, kdybys

nechtěla zůstat do rána

 

A na tvý tváři kvetou máky

když s milostnou finesou

zavoláš z okna funebráky

ať mne už odtud vynesou

 

 

 

Autor vrbák, 04.02.2015
Přečteno 435x
Tipy 22
Poslední tipující: Akrij8, MishaX, Radhuza, tato22, Malá mořská víla, enigman, Amonasr, Jort, MARKO, jitoush, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc fajný kousek :-)

17.02.2015 16:54:58 | hledač

Má osobytý vtip.Pobavila..

05.02.2015 22:42:56 | Malá mořská víla

tyhlety tvoje temné milostné mě baví

04.02.2015 21:49:20 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí