Kam se láska ztratila

Kam se láska ztratila

Anotace: když už člověk neví, kam dál

Myšlenky se mi hlavou honí,
je s námi ještě láska, či už je po ní?
Denně čekám řádků pár,
stál ten čas za to, či ho byl jen zmar?

Proč ztratila se slova krásná,
proč jsem z toho všeho smutná, když chci být šťastná?
I když věřím, snažím se,
vypadá to jako chůze po římse.

Člověk nikdy neví, kdy ho čeká pád,
ale měl by ho zachytit ten, kdo miluje, či má rád.
Co bude dál netuším,
poraď mi prosím, co s tím.

Vždy je nějaká možnost či plán,
aby jsem nebyla sama a Ty sám.
Autor Zamillka, 11.02.2015
Přečteno 534x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, srozumeni, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska by měla vždy zvítězit, překlenout řeky, postavit mosty, odpouštět i třeba nastavit si zrcadlo. Nikdy nic není bez příčiny a vše má své proč a protože.

12.02.2015 10:03:37 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí