Povzdech

Povzdech

Anotace: jedna z milostných

Slíbat bych jednou chtěla
tvé vlasy z hladkého čela
nalít číši plnou vzpomínek
ustřihnout vlasů pramínek,
do jeskyně snění
vzala bych tě bez prodlení,
s tvou hlavou v náručí
prošla bych hořící obručí.
K nohám tvým snesla bych
zlato a přepych,
do rámu z lesklých perel
vsadila bych duši tvou
a pak na čísi povel
život by byl jen hrou.
Autor petrazz, 01.02.2007
Přečteno 482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí