Láska důvěrou

Láska důvěrou

Anotace: Věřím Ti, tak mě prosím nezklam. Na co jiného myslet o Valentýnu (svátek pro zisk prodejců) než na lásku, jsem rád, že takový svátek je :)

Láska důvěrou

-

Napijeme se z nektaru naší lásky,

ať můžeme jít do říše... za obrázky

 

Namalujeme vlastní víru,

ve střepech rozbitého zrcadla

své srdce radši skryju,

jakože Země je kulatá

 

Chci Tě nechat pobývat

ve funkci svého času,

v pohybu i v srdci

Ti odkrývám svou krásu

 

Však neodtajíš-li

na důkaz i srdce své,

víš, co stane se, zalžeš-li

v milování bezedném

 

Led důvěry

v jednom mžiku roztaje

a Tys v situaci,

jež pro Tě stará je

Autor SmallGeorge, 14.02.2015
Přečteno 374x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Amonasr, srozumeni
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí