Srdce

Srdce

Anotace: ...lituje...

Zavřeš dveře od auta a odjedeš...
zpátky cestu ke mně už nenajdeš
ani ses nestačil rozloučit!

A srdce moje zůstalo na silnici ležet,
možná měla jsem se pro něj vrátit, běžet.

Ale proč nemám ho komu dát,
vždyť tys mě přestal mít rád...
a moje srdce lituje,
že pořád tě moc miluje!!!
Autor Kariš, 01.02.2007
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohužel tě zklamu, ale je :-(, ten kluk se ke mně zachoval fakt hnusně!

01.02.2007 21:30:00 | Kariš

je to moc hezké a takové no smutné snad to neí ze života

01.02.2007 21:25:00 | Kopretinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí