V úterý jsem měl mrtvou ruku

V úterý jsem měl mrtvou ruku

Anotace: *

Dnes mám podivnej den a hned ráno mě bolelo úplně všechno
Nicméně lepší než v úterý, to jsem měl mrtvou ruku, až ke kolenům
Probudil jsem se asi ve tři a nevstal bych za nic na světě
Jen kdybych potřeboval čůrat, ale jak vstát, když umřela ruka?
Tak jsem jí přehazoval sem a tam po posteli a říkal jí: Vstávej!
Jenže bylo tři a čtvrt a to slušnej člověk spí, natož ta ruka
V tom jsem si vzpomněl na žlutočervený záda čtyř holek v obýváku
Jak by se ta ruka šikla, a každý napsala na ty nahý záda vzkaz:
Ty budeš milovat, ty budeš milovat a ty budeš milovat a ty taky
A ta nejmenší poběží do komůrky na homolky
No jo, to jsi ty, má Sinéad O'Connor, tak jsem tě políbil
A docela živou paží pevně objal se spokojeným očekáváním…
…že vždycky víš, i přes tu bolest v tobě, co dál
Autor Petr Miroslav, 17.02.2015
Přečteno 455x
Tipy 5
Poslední tipující: Marcella, JardaCH, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to je Petr Miroslav ... vážení ...

29.12.2015 19:27:26 | Marcella

... jak žiješ pardále? ...

09.03.2015 23:32:29 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí