zřetelné pohyby očí

zřetelné pohyby očí

Anotace: ...

 

 

do skicáře vystínuj mě

vytesej mě z mramoru

z kůry stromu vyřezávej

od klína až nahoru

 

vylisuj mě do herbáře

natrhej mě ze vřesu

vůni mého vína stáčej

dřív než ti ho přinesu

 

do břidlic mě vyškrabávej

nabírej mě po kapkách

nabírej a nepřestávej

zítra možná … budu tvá

Autor josuatree, 18.02.2015
Přečteno 360x
Tipy 16
Poslední tipující: Vendina, AndreaM, Nikita44, Frr, Martinecka23, Amonasr, srozumeni, zelená víla, bogen, knihomolka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí