Chvíli, než se probudíš..

Chvíli, než se probudíš..

Anotace: .

Dřu bídu s nouzí 

Když oči Tvé se neprobouzí 

Jsou bez života, klidné 

Až.. Až 

Malé záchvěvy řas 

 

Buší mi srdce 

Snad nastal ten čas 

Skotačí a tančí 

R.E.M fáze je tu 

 

Mé buňky se bouří

Víčka touhou hoří 

Rozskočí se

                  v miholetu

 

Metastáze 

Propukají do mých retů 

Nakaženy úsměvem 

Nebrání se

                      ve výkvětu 

 

Za chvíli přece svítá 

A až otevřeš své oči 

Probudí se všechna Slunce skrytá

 

A já při pohledu do nich 

Budu moci zase snít 

Svůj život celebrit..! "

 

 

 

 

Autor Roger, 20.02.2015
Přečteno 540x
Tipy 5
Poslední tipující: lovelorn, janewe, Lioness, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

29.03.2015 19:46:59 | janewe

Hezká, líbí se mi

21.02.2015 14:18:42 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí