Ojebané city

Ojebané city

Anotace: Když si na něco zvyknu a je to stereotypní, tak mě to začne štvát. Omluva za sprosté slovo.

Ojebané city

-

Snad už si karma zvykla

ojebávat mi city

a ve zjištění ztichla,

že jsem toho sytý

 

Snad už to vzdala

a konečně ke mně

onu osudovou seslala,

jež nevzdá se mě

 

Snad už nás nechá oba,

opustí své špatné gró,

vím, co chce i ona

a já? … jsem taky pro

Autor SmallGeorge, 20.02.2015
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: Kutinečka, srozumeni, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí