čarovné

čarovné

Anotace: ...jsou okamžiky lásky...

Slunce
Ti půjčilo
řemínky,
abys neztratila
své srdce

a zabarvilo
nádherně
poklady
stromu Tvého,

něha si dala
dnes lázen
v chladivém
blankytu
očí Tvých

a řada
třpytivých perel
je pro mne
největší
odměnou,

dotknu se
myšlenkou zlehka,
aby se víla má
nerozplynula
zcela

a sval svůj
tlukoucí
do dlaní

vložím,

každou vteřinu
převážím
stokrát
na miskách času

pak zaplním
v prsou svých
prázdné místo
Tvým pohledem...
Autor chalcedon, 02.02.2007
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí