Padlý anděl

Padlý anděl

Anotace: I touha je láska...

Vysvlíkli mě z andělského hávu,
mou svatozář zašlapali v prach
Kdo v noci byl více v právu...
ty jako obět,já jako vrah?


Ostré zuby a drápy v pozoru
"Pojď,zlato,ke mě kousek blíž"
Šeptala jsem,když táhla jsem tě nahoru,
pak vyryla jsem ti na záda kříž.


Vzpomínku na padlého anděla
Jak snadné dostat se ti pod kůži
Co se smí a co se nedělá
v zoufalé touze po muži,

co někde střeží má křídla
Autor Rootness, 27.02.2015
Přečteno 386x
Tipy 7
Poslední tipující: Eru Alonnar, Frr, Jort, Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí