Láska čtyřnohá

Láska čtyřnohá

Anotace: ...:)

Pročísnout prsty koňskou

hřívu a hladit jeho srst.

Zabořit hlavu a vyplakat se

nebo povídat vtipy a jaké 

jsou moje velké lásky.

 

Miluji ten pocit, kdy se můžu

bez sedla vyhoupnout na

koňský hřbet a nic neřešit.

Objímám tvůj krk a poslouchám,

jak zhluboka tiše dýcháš.

 

Hebkým nosem se tváře dotýkáš

a chceš abych už šla spát.

 

 

Autor Laven De Brig, 27.02.2015
Přečteno 289x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, Amonasr, Frr, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je ono drahoušku, mám z Tebe radost.Vzala jsi tu hřívu za správný konec;-).

27.02.2015 21:48:47 | Malá mořská víla

:)

28.02.2015 08:09:58 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí