klíče pod rohožkou

klíče pod rohožkou

Anotace: ...se zbytkem popela

 

 

a tak včera odešla 

nechala klíče pod rohožkou 

a zmizela beze stopy

 

splývám s harmonií ticha

a kde výčitky už nepomohou

ze slov luštím zkratky

 

myslím si stále totéž

a i když to tak nevypadá

rád bych tomu věřil

že tohle víno není ředěný

 

možná byla někdo jiný

ale držím se při zemi

když není kam se vracet

 

a siesta se zbytkem popela

barvená do vybělující šedi

 

zpívá si obehraný blues

o tom jak beze stopy zmizela

jedna láska sama od sebe

 

lehce pohřbená

tíhou vlastních nocí

 

Autor josuatree, 28.02.2015
Přečteno 368x
Tipy 10
Poslední tipující: Záklopka, Malá mořská víla, Martinecka23, Amonasr, jitoush, Frr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí