Vztahová rovnice

Vztahová rovnice

Anotace: Osud, náhoda, vztah... 3 proměnné, 1 rovnice

Vztahová rovnice

-

Každý vztah

může být osudový,

buď vzejde v prach

nebo háj borový

 

Každá náhoda

má svůj osud,

buď je pravdou

nebo popud

 

(S každou náhodou

vzniká osud,

buď je pravdou

nebo popud)

 

Každý vztah

si žádá popud,

buď jako prach

nebo osud

 

(Pozn. Prach jsi a v prach se obrátíš.)

Autor SmallGeorge, 03.03.2015
Přečteno 644x
Tipy 4
Poslední tipující: knihomolka, jitka.svobodova, adaj, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí