V skrytu citu

V skrytu citu

Anotace: Přeji Ti hodně lásky, neboť je v životě dost důležitá.

V skrytu citu

-

Chováš-li city,

budeš se bít,

že cit vrytý

nemůžeš skrýt

 

Skrýváš-li jej,

tak musí ven,

na paměti měj,

že žiješ svůj sen

 

Žiješ sen náš,

jsi má princezna,

já Tvůj princ

… však to znáš

Autor SmallGeorge, 11.03.2015
Přečteno 372x
Tipy 3
Poslední tipující: Hanuš, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí