Mám rád tvá stehna

Mám rád tvá stehna

Anotace: Obdiv ke stehnům

Mám rád tvá stehna
obdivuji jejich stavbu
rád po nich šlapu prsty
nahoru a dolů, v malých obloucích
líbí se mi, jak tě podpírají
jak razantně stojí, když se pro něco ohýbáš
líbí se mi tvoje stehna
bohudík za ně, za jejich krásu
líbí se mi jejich hra svalů
jejích síla, která mne obepíná
jejiích upřímnost v tom, jak se chtějí sevřít
jejich síla, co říká - chci tě
tak hluboko se mě to dotýká
jen škoda, že nejsi
Autor lexus, 15.03.2015
Přečteno 488x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, margaretm, Frr, Nespavec, Oxík
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvláštní, jak jsem to musel natřikrát opravovat kvůli překlepům

15.03.2015 23:59:49 | lexus

Už jsem si zvykl ;)

15.03.2015 22:11:15 | Nespavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí