Pod skalkou

Pod skalkou

Anotace: Krátká báseň v čistém daktylu. Anafora. Epizeuxis.

 

 

 

Máme své místečko

pod skalkou schované

kam slunce nevidí

kde vítr nevane

 

kde oheň tuláku

léta už nehoří

kde jsem tě miloval

kde jsem tě pokořil

 

život nám spojené

osudy přetrhal

do skály vetknutá

láska však přetrvá

 

 

 

 

Autor Tom Dvořák, 24.03.2015
Přečteno 353x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Robin Marnolli, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí