Politicky korektní báseň na téma ublíženého ega lásky k v teniskách..

Politicky korektní báseň na téma ublíženého ega lásky k v teniskách..

Anotace: Co utíkala mílovými kroky za obzor dohledných světů fantazie .

Hodiny odbíjí roky 

Na ručičkách mých 

Když jsi ve světě vzdáleném 

Mílovými kroky 

 

Vidíš jak jsi maličká?

Vložil jsem Tě do pocitů 

Na čtyři řádky 

Tak daleko jsi, že i šeptem

vyvoláme hádky 

 

A přesto mě zastíníš 

 

Hledat slunko v noci

Je třeba mít duši 

Na odvracené straně měsíce 

Řekl náměsíčný v iluzi probuzení 

 

Tak rozměňme si na drobné 

A úšklebky stranou

I mlčení 

To chorobné

Chorobně nesnáším 

Jsem přece komunista,  co našel si pravou 

Autor Roger, 27.03.2015
Přečteno 492x
Tipy 3
Poslední tipující: janewe, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wow... krasne

29.03.2015 19:45:11 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí