Jako magnety

Jako magnety

Anotace: jednou tak, a podruhé...

Prohledám tisíc fotek, jen abych našla tvou jizvu na prsteníku
taková jsem já
A naštvaná, protože kvůli tobě málo spím

Zbytečně strávený čas, kdy mě sladce mrazí
nemůžu tě vystát
ani vyležet

Kdo vůbec jsi
kdyby do tebe tak někdo
nalil duši

nebo aspoň do mě kapku rozumu

Proč jsem tě potkala
vím
proč jsem tě neopustila
to už ne

nosím v sobě Schrödingerovo dítě
Autor Akzeret, 07.04.2015
Přečteno 338x
Tipy 14
Poslední tipující: Prskolet, fijalka, jitoush, knihomolka, Jort, VEDz RVAHEs, Nikita44, bogen, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi celý text :-)

08.04.2015 16:00:41 | hledač

Ten konec tomu dává váhu. OK

07.04.2015 23:36:42 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí