Jen usnout

Jen usnout

Anotace: Dýchat a vydechovat

 
 
jen usnout
 
dýchat a vydechovat
 
letní vítr
 
z červánkové oblohy
 
v tvých očích
 
odrážet tmu
 
a snít
 
 
 
milovat rána
 
opilý únavou
 
s vůni ranní kávy
 
šramotem všedních dní
 
neloučit se
 
a držet tě za ruku
 
když odcházíš
 
 
 
tak vzdálená a blízká
 
těšíš se
 
na úsměvy
 
co teprve přijdou
 
 
 
prosedět na lavičkách
 
naší krátkou věčnost
 
přejeme si
 
opírat se jeden o druhého
 
vzájemně se zahřívat
 
a usínat
 
spolu
 
 
 
 
 
 
Autor M.V.Jung., 22.04.2015
Přečteno 394x
Tipy 8
Poslední tipující: Dreamy, Frr, Recheera, Nikita44, Bunney
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

25.09.2019 13:12:04 | Sunny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí