Letenka

Letenka

Anotace: lásky

Proxima nie je tam, kde by som čakal
prečo sa predo mnou ukrýva, kto vie
sto ráz v kalužiach sĺz som sa vyskákal
ak báseň mojim citom robí krovie

potom už nie je nič na svete horšie

ako pre lásku preklínať ich hĺbku
v ktorých sa strácajú nenaplnené
jednostranné vyznania, sám vlk vlku
vlkom je, ak vlčie stopy vysnené

hľadá vo fosíliach hviezd, na dne čiernych
dier, kam až klesol som, pomocnej ruky
niet, cesty späť, z leteniek jednosmerných
dá sa vyčítať ´Zem - Prox, bez záruky´
Autor Petbab, 10.05.2015
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí