Miluji..

Miluji..

Anotace: ...14.1.2015 <3

Miluji Tvůj pohled
tak důvěrně známý,
miluji, když v noci
se o Tobě zdá mi,
miluji Tvůj úsměv,
nejkrásnější možný,
miluji Tvá ústa,
když říkají: Věř mi.

Miluji ty chvíle,
kdy jsme spolu den i noc,
miluji tak, jako Ty,
když nade mnou máš tu moc,
miluji Tvou postel,
když jsme v ní jen spolu,
miluji Tvůj smích
i naší stejnou notu.

Miluji Tvé srdce,
co mi dává lásku,
miluji Tvé objetí,
tu krásnou pevnou pásku,
miluji Tvůj hlas,
když Tě slyším v davu
a miluji Tvé oči,
co mi motaj hlavu.

Miluji krásný sen,
kde jsme jen svoji,
miluji každý den,
který nás pojí,
miluji Tebe
a to si pamatuj,
na dlouhou věčnost,
prosím Tě, při mně stůj...
Autor gabajzz, 16.05.2015
Přečteno 422x
Tipy 1
Poslední tipující: Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná jako modlitba lásky :-)

03.05.2016 16:26:07 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí