Miluju Tě

Miluju Tě

Anotace: vyjádření pocitů a obav

Viděl jsem Tě jenom dvakrát,
ale již teď vím, že miluju Tě.
Nestih' jsem na Tě nic zahrát,
přestože už vím, že miluju Tě.

Procházet večer s Tebou bych se chtěl,
netuším, proč jsem tenkrát oněměl.
Chtěl bych o měsíc vrátit čas,
a pohladit Tvůj hebký vlas.

Trápí mě to pomyšlení,
že již dlouho miluju Tě.
Bojím se, že neoceníš
fakt, že dávno miluju Tě.

Tvoje srdce já získati toužím,
tak proč jenom kolem toho kroužím.
Nevím, kdy ti pravdu zjevím,
v tomhle jsem asi levý.
Autor j.i.ř.í.k, 03.02.2007
Přečteno 524x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkný vyznání lásky. Takový bych chtěla taky dostat.

20.02.2007 17:26:00 | Isabela - Easynka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí