Znamenie

Znamenie

Anotace: lásky

Z pupka mi šľahajú plamene
zaľúbil som sa až po uši
takéto ľúbosti znamenie
nik iný nemá, na podbruší

figový list spálil oheň ten
tlejúce zvyšky ak halí dym
som tomu rád, žiadni -násť henten
úkaz na selfies nemajú, prím

budem mať, lajk-nelajk, stoj čo stoj
z uší mi začala plazma tiecť
toto nenafotím, ohňostroj
nemožno do dymu neobliecť

z očí čo prská von po dávkach..
nezblázniš sa z toho, nezjančíš
trápny som Ti v pyrozábavkách
a dym mi prudko neprepáčiš
Autor Petbab, 05.06.2015
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, adaj, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí