Chtěl bych Tě malovat

Chtěl bych Tě malovat

Anotace: :)

Mohu Tě malovat po slepu
Tvou krásnou tvář i oči
do ruky beru si paletu
bude to kulturní počin.
Vlasy jsou zkrášleny sluncem
ústa jak jahodím pokryta
mé tahy dřevěným štětcem
rozkrývaj tajemství života.
Obočí z hedvábné krajky
pod nîm jen barevné stíny
nechci Ti vyprávět bajky
při tanci harlekýny.
Dívám se do Tvých očí
v rámu Tvé hebké tváře
říkám si jak Ti to sluší
odleskem polární záře.
Snažím se vytvořit úsměv
pod rty se perly lesknou
chtěl bych fakt malovat umět
neměl bych duši tak tesknou.
Autor Ďábel sám, 07.06.2015
Přečteno 493x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, lienka-love, adaj, jitoush, Frr, Lůca, Donutkaa, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné řádky.

23.04.2024 07:45:18 | mkinka

Láska povede štětec tvůj,ty obrazu vdechni život a miluj...

18.09.2015 10:53:37 | lienka-love

Umíš básnit.

07.06.2015 20:48:08 | adaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí