Láska je....

Láska je....

Anotace: Proti láske niet odvolania

Láska je šťastie, obava i svár
Láska je úsmev, zarastená tvár
Láska je skryť sa spolu v čiernej tme
Láska sú slová ktoré uriekneš
Láska sú zatiahnuté záclony
Láska je usmiata tvár Madony
Láska sú prebudené prechádzky
v ktorých sa vraciaš naspäť do lásky

Láska je keď sú dvaja spolu
Láska je chodiť poza školu
Láska je keď sa city prehli
Láska sú víťazstvá aj prehry
Láska sú milované slová
Láska je vôňa mentolová
Láska je keď ti ruky horia od nehy
Láska sú naše nekonečné príbehy

Láska je keď srdce hľadá zámienku
Láska je peha na odkrytom ramienku
Láska je zrnko piesku na dne duše
Láska je svetlo ktoré ku mne kluše
Láska je keď mám ťa plné dlane
v ktorých sú túžby a sny poskrývané
Láska je lož nehorázna
robí zo mňa iba blázna

A tak končí príbeh lásky neslávny
Zavreli sa spolu do sauny
Autor Luboško, 04.02.2007
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska má fakt tisíc podob.A ty jsi to vzal důkladně od každého něco.Však nejlepší na konec.Tam už se asi mlčí.

06.02.2007 19:02:00 | s.e.n

Láska je aj rezeň riadny,
tak ja idem,
fakt som hladný...

06.02.2007 08:48:00 | džemo

Láska je potvůrka podivná.Nekonečno podob má.A my jsme šťastni,že i přes zápory,které má,nás nevynechá.

04.02.2007 13:18:00 | Lota

Láska je život, Luboško...a nenávist je smrt...

04.02.2007 12:56:00 | no

už jsem se bál,že tam nebude ...to tvoje roztomilý erotično na konci.:o)Hezký den Luboško.

04.02.2007 09:52:00 | S&made

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí