Martinovi

Martinovi

Anotace: Je tomu přes rok, co jsme se viděli na posledy.. ale stále ve mě je něco, čemu bych nedokázala odolat, kdybych ho opět potkala :)..

Tiše se houpu,
s myšlenkami si hraji.
Hodiny se líně vlečou,
jako hořící(zapálené) cigarety.

Chci, aby jsi mě miloval,
copak chci tak moc?
Žádám tě tedy o jedno-miluj mě.

Říkáš, že nadlidský úkol to jest?
Že láska je jenom klam?
Tak proč jsi mě tehdy omámil a
na parket zval?

Plno otázek,
žádná odpověď.
Tímto ti sbohem dám,
nikdy se tě však nevzdám.
Autor sicina, 04.02.2007
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí