Přání

Přání

Anotace: ..smutná, smutná, smutná...budete plakat, podle skutečné události..

Jsi bílá, jak první jarní růže,
jsi chladná,
jak jen kámen studený být může.
Tvé tváře životem netepou,
dnes na poslední cestě jsem tu s tebou.

Bylas mou oporou,
tvůj svět skončil nehodou.
Pánbůh teď s tebou,
má tajná lásko,
jarní růže, ať dál kvete uprostřed tvé duše.
Autor Diablek, 04.02.2007
Přečteno 583x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Druhé část druhé části mi tam trošku pokulhávala, možná to je ale schválně

18.11.2007 15:52:00 | kukaska

Krasna a smutna...

17.02.2007 22:10:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí