Oči vesmíru

Oči vesmíru

Anotace: Pohled v jídelně na jednu dívku.

Jak přesvědčit Tě mám,
že rád Tě mám.

Snad postačí to mími slovy.

Když jsem Tě poprvé uviděl.
Hnedka jsem se zahleděl,
do vesmíru hlubokého.
Tam jsem našel něco svého.

Tvůj pohled do tváře mi to připomněl.
Že něco svého jsem tam zahleděl.
Bylas to Ty, se svou maličkostí.
Jen Ty se svou laskavostí.

Tvé oči mě ochrnuli,
Až mě z toho kapky potu ovynuly.

Vím že jsem tam ztratil něco svého.
A nebylo toho zrovna málo.
Tos Ty jsi ve mě cosi oběvila.
Až mě z toho láska k Tobě přivinula.
Autor Perla, 28.07.2015
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí