Hlavonožci..

Hlavonožci..

Anotace: .

Hlava nohy nebere 

To dá rozum 

A co potom, když 

Dáváš nohy na ramena 

 

Jsi poraněna 

Vím 

Trápím se s tebou pak 

Jsem dítě - stařena 

Senilní 

 

V mých očích naivní 

Bylas pro mě přec

Stvořena 

Do nedávná 

Ve vzdychoprázdnu 

Než ses stala mou 

Já už byl tvým 

 

V mém srdci zní 

 

Teď sedíš na dotek 

Tichá, jsi pěna 

Ve svých smutcích oděna 

I tak vyhlížíš

Překrásně 

Slečna - princezna 

Bez emocí, holá 

Jako hradební stěna 

...

 

Jak to s námi bude? 

Hodíme si mincí! 

Když nám nepadne, 

Nezoufej

Byla to slabá měna 

 

Ale my jsme silní 

Pilní, jeden k druhému 

Byli jsme, dobře si pamatuji 

TVÉ oči, doby, kdy nebyly 

Sterilní 

 

Já labilní 

 

Tak vrať mi prosím čas, 

Kdy otevřeš náruč 

Já bez pádu padnu

na vždy do ní.. 

 

Lásko, ženo 

Mého srdce 

Zpronevěro 

Jediná 

Neodsouditelná..!"

Autor Roger, 04.08.2015
Přečteno 355x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Amonasr, rozkap, CoT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekná:) a tá hra so slovami.. :)

09.05.2016 00:05:20 | Sofia Filein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí