Pravidla

Pravidla

Anotace: Chci jí přesvědčit ....

S tebou mě baví být každý den.
Utišit bolest mou umíš ty jen.
Ráno, poledne, odpoledne, večer.
Přestane ze mě být kačer.

Žabý princ tu tiše bloumá.
Na princeznu smutně kouká.

Zapomeň na tři pravidla,
jsou to jen vše naprogramovaná,
připravená povidla.
Na koláče bez štěstí.
Budež tam díky nim již do šesti.
Já jsem jim také naletěl,
a smutně jsem doletěl.
Stále to však nevzdávám,
stále se však nad tebou zastávam.

Pravidla nejsou od kosti,
pomohou ti jen proti hořkosti.

Polévka to všechno je,
bez cesty naděje.

Jen slunce ti cestu odkryje
a pak se jen vše zachvěje.

Jsi jako slunce.
Jsi jako noční obloha.
Jsi jako rozbouřené moře.
Jsi jako něžní vánek.
Jsi jako láska.
Ty jsi ta jedinečná kráska.

Bez tebe nemohu být již ani hodinu,
to raději zahynu.
Autor Perla, 05.08.2015
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí