Prostě jsem

Prostě jsem

Anotace: Jsem kalná řeka plynu líně a Tvoje ruce na...

Jsem kalná řeka

plynu líně

a Tvoje ruce

na hladině

hladí mé břehy,

kamení.

Jsem Tvé Kainovo

znamení.

 

Jsem Tvoje schránka

na dopisy

Kam skrytě vkládáš svoje

slova

A život píše letopisy

a stejný příběh zas a znova

 

Jsem Tvoje černé svědomí

Co před pravdou se v koutě  schová

Jsem láska, která nebolí

Jsem duše v pekle, žena snová.

 

 

Jsem sebevrah co nad propastí

S životem svým žongluje

A při pádu dolů křičí slastí

Jsem ta, která Tě miluje.

 

 

Autor Majda1, 05.08.2015
Přečteno 364x
Tipy 5
Poslední tipující: J.Karasová, Kikulinka, Nikita44, Frr, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí