Zakázaná láska

Zakázaná láska

Anotace: Pro koho to je pochopí

Dvě něžná srdíčka,
jednou se potkají.
Je však moc smutné,
že jsou spolu jen potají.
Do světa vykřičet,
chtěla by obě.
My dvě srdíčka,
patříme už k sobě.

Okolní svět však,
nechce jim přát.
Aby se navzájem,
mohla spolu smát.
Ej světe marnivej,
ber už Ty srdíčka.
Aby jim ze smutku,
netekla slzička.
Autor smoulinka, 11.08.2015
Přečteno 492x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Adam Sobotka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Srdíčka mají patřit celému světu a ne pouze jedno druhému, hmm? :-)
Protože se nenabídla ostatním, proto je svět nepřijal.

11.08.2015 02:08:12 | Adam Sobotka

Proto neukážou,protože nesmí.Poopravila jsem i název básně

11.08.2015 10:02:08 | smoulinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí