Polibek z rozlité kávy

Polibek z rozlité kávy

Anotace: ...

Byla tma a já ti rozlitou kávou

kreslila na rty svůj polibek,

když do vlasů jsi mi vplétal 

pár kvítků, pár tvých milých slov. 

 

Dívala se do tvých očí

v barvě nebe při západu slunce.

 

Poslouchala jsem tlukot 

tvého srdce a za víčka ti

popisovala svou lásku, 

kterou k tobě cítím.

 

Nenech mě prosím

v té tmě samotnou. 

Autor Laven De Brig, 16.08.2015
Přečteno 339x
Tipy 9
Poslední tipující: Nikita44, Malá mořská víla, bogen, adaj, AndreaM, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělé Laven,☆★☆ ST:-).

16.08.2015 22:59:30 | Malá mořská víla

Děkuju moc ☺

17.08.2015 08:54:24 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí