Nocturno

Nocturno

Anotace: Praha, řeka, stromy...cesta..ten pocit.

.

bílou
nocí
sama
kráčím
co mám
za cíl
mlha
v očích

jsem tady ten, co platí

dál v korunách
šeptá déšť hlasem tvým
v dlouhých vteřinách
mě odnáší...já to vím

že už tu nejsi víc

..z plných plic
volám – nekřičím
proč se zastavit před ničím
pro tebe byl náš svět velká lež
to jen já naivně tě i teď postrádám
den po dni k sobě skládám
než

se moje vlastní srdce vrátí

.
Autor terezčinapřezdívka, 19.08.2015
Přečteno 287x
Tipy 5
Poslední tipující: CoT, lovelorn, Smile-and-Fire, Lagedama
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí