Úplněk včerejší noci

Úplněk včerejší noci

Anotace: ...

Chtěl jsi pár mých řádků

a snad i můj polibek,

když vkládala jsem basně

na okvětní lístky tvé růže.


Snad dala jsem ti úplněk

naší včerejší noci v tvém objetí

a na cestu svítila lucerna

na nočním nebi, která snad 

v naších srdcích nikdy nezhasne.

 

Nenech mě samotnou. Bojím se.

Autor Laven De Brig, 30.08.2015
Přečteno 500x
Tipy 4
Poslední tipující: ElaJah, Zasněný básník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí