Jitřenka

Jitřenka

Anotace: ženy jsou inspirace ... :-)

Jitřenka na ranním nebi hlídá Tvé nejisté kroky
Svým sestrám tiše vyjeví tvé jméno sladké,
Tvou krásu nebeskou popsat trvalo by roky,
Tvůj milenec laská tě něžně, hladí ti boky,
Líbá Ti ústa, ňadra a v klínu skládá své tělo vratké.

Autor lovelorn, 16.09.2015
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: GiovaniDaVinci
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí