ztráty bez nálezů

ztráty bez nálezů

Anotace: i silný někdy podlehne...

*

Odešla do tmy a strhala klid

nešlo tišit prosby očí,

které  ji za vůni chytaly zpět

 

viděla  to

                  - a dál stejně šla

najednou byla nikde a pryč

všechno už bylo tak daleko

 

z dubu chlap vyrostlý s jizvami bojů 

rozbořil čelem vzduch kolem

zaťatým  prstem  do podzemí vrůstal,

jeskyně, propast a nicota

 

stromy jež kolkolem stály

křivě a podle se smály

 

koukat  se  snaží        a nechce vidět,

jak žebřík hodnot se rapidně zkrátil

a

svět

zmenšený křikem sevřených úst

a očí pro něž světlo ztratil  

 

zšedl a osiřel

 

jed

Autor aravara, 16.09.2015
Přečteno 288x
Tipy 9
Poslední tipující: Aida, Amonasr, Pamína, Frr, A42
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale byla nalezena tato báseň.

16.09.2015 21:44:00 | A42

Ano , dík... nebyla nalezena. Musel jsem ji napsat... (:-D dík, ahoj

17.09.2015 20:31:53 | aravara

Ztráty bez nálezů bolí...

16.09.2015 21:35:14 | Elisa K.

Nazdar, Eli... aj tobě děkuji...

17.09.2015 20:33:03 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí