Směr růstu

Směr růstu

Anotace: Smutné uvědomění sama sebe. Zklamání z lásky.

Lidé nám šáhli na něco,
na co neměli.
Šáhli nám do niterního nitra.
Nikdy neměl nikdo,
nikoho do ničeho nutit.
To je zlo, už samo o sobě.

Šáhli nám na naši niterní podstatu duše.
Jde z toho už jen cítit,
obyčejné klišé.
Šáhli nám do naší podstaty,
do naší prostaty.

Do sexuální energie.
Odkuď vše na Svět vyvěrá a plyne.
V doufajíc, že ten jedinec zhyne.

Šáhli nám na Náš směr.
Jako bonzai na větývky.
Utlumily kreativitu,
do větru.

Šáhly nám na svědomí.
Stím, že nás nic nezlomí.

Jsem jako bonzai v květináči.
Co si to náhle uvědomila
a na Svět se znova rozpomněla.
Už mi ten květináč nestačí.
Já už jsem prostě jinačí.
Autor Perla, 17.09.2015
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: ElaJah
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dvacet čtení není moc a přitom ani málo
Na ten počet čtení zdá se málo tipů, málo.
Tak jsem to tu poupravil
Ač o tipy nejde:
Má to šťávu, má to hloubku
Dej sem co se vejde.

22.09.2015 22:48:26 | ElaJah

Omlouvám se za absolutní rým: už je asi vážně pozdě :-D

22.09.2015 22:49:33 | ElaJah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí